Hirdetés

Olyan fegyvert kap a Warzone 2, ami haza is vághatja a játékot

|

A fejlesztők esküdöznek, hogy nem rontja majd a játékélményt, hiszen nem kaparinthatja meg akárki.

Hirdetés

A héten érkezik a Warzone várva-várt folytatása, és ahogy arra számítani lehetett, elég komoly változásokat eszközölnek a fejlesztők. Új pálya érkezik (Al Mazrah), új DMZ mód, megváltozik a Gulag működése, most pedig szó szerint bedobtak egy elég súlyos infót:

A játékosok atomtámadást intézhetnek egymás ellen.

Azaz egy-egy jól irányzott rakétával a pálya egy jelentős részét letarolhatjuk majd, ha ügyesen célzunk, akár az összes ellenfelet megsemmisítve egyszerre. Az Activision hivatalosan még nem erősítette meg ezt, de több nagy gaming portál is lehozta, szóval kezelhetjük tényként.

Hirdetés

A Gaming Bible arról is ír, hogy nagyon nehéz lesz megszerezni az atomrakétát, azaz csak ritkán láthatjuk majd, így a játékélményt sem rontja majd, hiszen szó sem lesz róla, hogy meccsről meccsre csak úgy repkednek majd a nukleáris fegyverek.

Az Activision a szerdai megjelenéskor egy ideig lelövi az eredeti Warzone-szervereket, hogy átalakítsák a játékot. Ez a 2.0-ás változat játékosait nem érinti majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)