Hirdetés

Olyan második világháborús kooperatív kampányt ígérnek az Arma 3-ban, amire még nem volt példa

|

A Spearhead 1944 elvileg nagyszabásúbb lesz, mint korábban bármi.

Hirdetés

A műfaj bennfentesei nem egyszer szokták az egyik legjobb PC-s háborús játékként emlegeti az Arma 3-at. Mi semmiképp sem szeretnénk most rangsorolni, vagy bármiféle ilyen vitába mélyebben belefolyni, de az tényleg, hogy az arra fogékonyak nem véletlenül csavarodtak rá annyira a játékra. Ők hamarosan pedig újabb tartalmaknak örülhetnek.

Érkezik ugyanis a Spearhead 1944 DLC, ami a második világháború csatatereire repíti vissza a játékosokat. Tartalomból nem lesz hiány, hiszen a DLC-ben helyet kapott öt játszható frakció, több mint 50 fegyver és több mint 40 jármű és statikus löveg, valamint összesen hét darab co-op kampányküldetés - ezeket egyszerre akár 24-en is lehet játszani. 

Hirdetés

A fejlesztők szerint mindez 150 négyzetkilométernyi területen biztosít kihívásokat, a játékteret ráadásul valós észak-nyugat franciaországi helyszínek és topográfiai viszonyok ihlették. Egészen pontosan a híres Cobra műveletet élhetik át az Arma 3-ban a játékosok - ebben az Egyesült Államok hadereje próbált áttörni a német seregen, miközben a másik frontvonalon a britek és a kanadaiak vonták el a németek figyelmét.

Fontos egyébként azt is megjegyezni, hogy ez egy "Creator" DLC, vagyis külsős csapat fejleszti. Az alkotók szerint valami olyat sikerült létrehozniuk, amire korábban még nem volt példa az Arma 3 történetében. Egyelőre még nem tudni, hogy egészen pontosan mikor érkezik meg a Spearhead 1944 DLC, de elvileg még idén meg fogjuk kapni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)