Hirdetés

Olyan mesterien nyírta ki a Blizzard a Battle.netet, hogy azt tanítani kellene

|

Minimum 2-3 órán át kell sorban állnia annak, aki szeretne játszani valamelyik, a Battle.net kliensből indítható játékkal.

Hirdetés

Van úgy, hogy egy-egy nagyobb játék, frissítés megjelenésekor az online szolgáltatások botladoznak egy kicsit, mert sok érdeklődő ostromolja őket, és nincsenek erre felkészítve, de egyes fejlesztők, kiadók ezt a szerverkapacitás ideiglenes megnövelésével orvosolják, ha tudják. Nyilván pazarlás volna folyamatosan az elképzelhető legnagyobb terhelésre készülni, de tudni lehet, melyek azok az alkalmak, amikor a rendszer összeroskadhat.

A mai nap például pont ilyen, és valószínűleg ilyen lenne akkor is, ha csak a World of Warcraft: Shadowlands pre-patch élesedett volna. A Blizzard azonban megfejelte ezt még egy-két dologgal, hogy biztosan ne tudjon játszani, aki nem lépett be időben.

Hirdetés

Az új kiegészítőt előkészítő frissítés mellett ugyanis elindult az Overwatchban a Halloween Terror esemény, melynek keretében november 3-ig lehet a Junkenstein's Revenge új változatát játszani és új skineket gyűjteni, illetve tegnap óta tölthető a Call of Duty: Black Ops Cold War nyílt bétájának kliense, amivel ugyan játszani még nem lehet, de holnaptól megnyílnak a kapuk a PC-s előrendelők előtt is.

Ennek eredménye, hogy ebben a pillanatban például nagyjából két órát kell várni a bejutásra (fejlemények: 10 perccel később, 20:50-kor már 324 perc a becsült várakozási idő épp).

A Blizzard támogatási twitterén még semmit nem írtak, úgyhogy marad a türelmes várakozás az idők végezetéig, és lehet például a semmibe meredve keresni az élet értelmét. Jó szórakozást hozzá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)