Hirdetés

Olyat sebez a Star Wars Jedi: Survivor egy trollja, hogy még az XP-d is megérzi

|

Mogu akkorát tud csapni, hogy a tapasztalati pontok is csökkennek - de ez nem szándékos.

Hirdetés

A Star Wars Jedi: Survivor a technikai problémáktól eltekintve remek játék lett, ám ezekből kényelmetlenül sok van.

A játék borzalmasan fut PC-n, és még a konzolokon is összeomlik helyenként, és erre még bugok és kényelmetlenségek tömegei tesznek rá egy lapáttal. Egy redditező különösen kellemetlen hibával találkozott: egy troll, Mogu, ami leverte az XP-jét, és vissza sem tudta szerezni azt.

Hirdetés

A slaymaker1907 nevű Reddit felhasználó arról számolt be, hogy a szörnyeteget nem csak hogy kifejezetten nehéz legyűrni, de miután megölte, még örömében le is csapta a vesztett tapasztalati pontjait a föld alá. 

Don’t die to this troll, he eats your XP
by u/slaymaker1907 in FallenOrder

A Star Wars Jedi: Survivorben ha meghalsz, akkor tapasztalati pontokat veszítesz, melyeket később visszaszerezhetsz a halálod helyszínén. A Mogu erről nem tudott, szóval ő csak kinyír majd és eltapossa az XP-t.

Amíg ezt a hibát nem javítják, addig óvatosan közelítsetek a nagydarab szörnyeteghez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)