Hirdetés

Önálló játékká válik a GTA Online

|

A GTA Online a következő konzolgenerációban is frissülni fog. Még több újdonságra számíthatunk a jövőben, és exkluzív tartalmak is készülnek.

Hirdetés

Már most is elég sok platformon játszható a Grand Theft Auto V és a hozzá tartozó GTA Online, ám nemrég hivatalossá vált, hogy bizony a következő konzolgenerációban is velünk marad a Rockstar sikerjátéka. Ez pedig azt jelenti, hogy a generációváltást követően sem kell nélkülözniük az új tartalmakat a játékosoknak.

Hirdetés

A fejlesztők elég jó hírt hoztak a rajongók számára, mivel egy bejegyzésben megerősítették, hogy a jövőben még több frissítés érkezik majd a Grand Theft Auto Online-hoz, és olyan tartalmakra is számíthatunk, amelyek kizárólag az új generációs konzolokon, illetve természetesen PC-n lesznek elérhetőek. Ezek alapján pedig úgy tűnik, hogy a PS4-es és Xbox One-os játékosoknak sem kell csüggedniük, hiszen az exkluzív dolgokat leszámítva az ő platformjukon is frissül majd a kaland.

Egyébként a posztban a Rockstar gyakorlatilag azt is megerősítette, hogy PlayStation 5 mellett Xbox Series X-re is meg fog jelenni a GTA V és így a GTA Online is, mivel a srácok egyértelműen az új konzolokról, és nem kizárólag a Sony masinájáról írtak benne. További érdekességként kiemelték, hogy 2021 második felében érkezik egy standalone változata is a GTA Online-nak, ami az első három hónapban ingyenes lesz a PS5-ös játékosoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)