Hirdetés

One Piece: Pirate Warriors - Ősszel támadnak a kalózok!

|

A Naruto Shippuden mellett újabb népszerű anime sorozat képviselteti magát videojátékos körökben.

Hirdetés

A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 bejelentésekor - a kommenteket olvasva - felmerült az igény, hogy készülhetne a One Piece sorozatból is egy belevaló adaptáció. Nos, fejlesztés alatt áll és már dátumunk is van hozzá!

A Namco Bandai és a Koei-Tecmo által kiadásra ítélt One Piece: Pirate Warriors fejlesztését az Omega Froce vállalta magára, akik jelenleg azt tervezik, hogy szeptember 21-én terjesztik el az európai piacon. A játék beszerezhető lesz sima, gyűjtői és digitális kiadásban is, ám PlayStation 3 exkluzív címhez hűen kizárólag a PlayStation Store kínálatából lesz megvásárolható a már ismertetett időpontban.

Aki esetleg nem lenne tisztában a produktum alapjául szolgáló, 1997 óta futó manga és anime sorozattal, annak eláruljuk, hogy a történet egy fiatal kalózbandáról szól, akik egy kitalált világban keresik a legendás "One Piece"-nek nevezett kincset. A sorozat főszereplője Monkey D. Luffy, akinek az az álma, hogy egyszer kalózkirály lehessen. Természetesen a játékváltozatban is őt magát fogjuk irányítani és használni egyedi képességeit látványos kombókkal. Ezek szemléltetésére került kiadásra az alábbi előzetes:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)