Hirdetés

Önéletrajzban a Grand Theft Auto V megjelenése

|

Egy újabb megjelenési dátummal lettünk gazdagabbak, mely egy önéletrajzban bukkant elő.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V szokásosan jól menedzseli magát, hiszen úgy beszélnek róla a népek, hogy igazából semmit nem tudni róla. Volt egy trailer, amiben sok szép dolgot láttunk, és azóta csak a pletykák vannak. Amolyan öngerjesztő reklámkampány ez tulajdonképpen, ami a Rockstarnak egy fillérjébe sem kerül, de közben mégis beszélnek a játékról a tömegek. Azt azonban el kell ismerni, hogy ez egy zseniális marketing, hiszen mégis időről-időre pletykák röppennek fel a Grand Theft Auto V-ről.

A megjelenéssel kapcsolatban sem ez az első hír, hiszen mindenféle spekulációk láttak már napvilágot arról, hogy mégis mikor fog megjelenni a játék. A legfrissebb -feltételezhetően újabb kamu- információ szerint a játék októberben jelenik meg, amit egy önéletrajz tartalmaz. Ez a CV egy animátoré, aki szakmai tapasztalatai között megjelölte a Grand Theft Auto V-öt is, méghozzá 2012. októberi megjelenéssel. Na nem mintha bánnánk, ha ez igaz lenne, de nem nevezhetjük túlzott óvatosságnak, ha fenntartásokkal kezeljük az infót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)