Hirdetés

Online bolt lesz a Game for Windows LIVE

|

A Steammel próbál vajon versenyezni a Microsoft?

Hirdetés

Hamarosan újabb mérföldkövéhez ér a Games for Windows LIVE. A Microsoft közleménye szerint ugyanis december 15-től online boltként is használhatjuk majd a csodás kis alkalmazást. Eddig leginkább a DLC csomagok miatt, esetleg néhány játék multija miatt telepítette mindenki a PC-s LIVE-ot.

Az persze kérdéses, hogy mennyire lesz népszerű az új online bolt. A Microsoft ugyan talált néhány impozáns címet, amelyek már az első naptól elérhetőek lesznek - Red Faction: Guerrilla, Resident Evil 5, World of Goo, Osmos - ám azt egyelőre nem tudjuk mennyibe fognak kerülni. A fizetés egyébként történhet hitelkártyával, vagy MS ponttal. Kíváncsian várjuk a piac reagálását, de legfőképpen a Ti véleményeiteket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)