Hirdetés

Online megvásárolható játékok a Karmazsin Tehéntől

|

A Crimson Cow a dobozos mellett az online terjesztésben is lát fantáziát, így megállapodást kötött a GamersGate-tel.

Hirdetés

Ennek keretében a márciusra datált The Abbey és a májusra időzített A Vampyre Story című point'n'click kalandok digitális úton is elérhetőek lesznek a GamersGate rendszerén keresztül.
A The Abbey gyönyörűen megrajzolt grafikája nagy költségvetésű rajzfilmeket idéz. Egy középkori apátság rejtélyes sorozatgyilkosság helyszíne lesz, s csak egyvalaki akadályozhatja meg a további mészárlást. Jobban mondva ketten erednek a gyilkos nyomába. A játékos feladata lesz, hogy Leonardóval az inkvizítorral és annak segédjével, Brunóval felgöngyölítse az ügyet. A Rózsa neve (Sean Connery, Christian Slater, Ron Perlman, stb.) című, Umberto Eco regénye nyomán filmvászonra vitt alkotás kedvelői garantáltan élvezni fogják.

cc_theabbey_screenshot01.jpg


Az A Vampyre Story szintén a "sötét" középkorba kalauzol, ám az előző alkotásnál lényegesen humorosabbnak ígérkezik. Hősnőnk egy Mona nevű ifjú hölgyemény, aki operaénekesi babérokra törne, ám halvány hupilila gőze sincs arról, hogy vendéglátója, az unalmas kastélytulaj vámpírrá változtatta. Még az sem tűnik fel neki, hogy mostanában rákapott egy igen egzotikus vörösborfajtára. Mona végül felkerekedik, és Párizsba indul. Humoros szituációkban bővelkedő útjára elkíséri őt Froderic a denevér. A játék stílusos grafikáján érződik, hogy az a Bill Tiller felelős a dizájnért, aki karrierje korábbi állomásain olyen műveken dolgozhatott, mint a The Dig és a The Course of Monkey Island.

00734418.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)