Hirdetés

Online Modding Verseny 2007

|

Az utóbbi évek sikeres versenyei után idén is megrendezésre kerül a Computermode online modding szépségverseny, immáron a negyedik alkalommal.

Hirdetés

A megmérettetés ötlete 2004-ben született és még az év karácsonyán el is indult az első interneten zajló modding verseny. Az alap elgondolás az volt, hogy szükség lenne egy olyan rendezvényre, amin olyan versenyzők is meg tudnak jelenni, akik az MTH-t valamilyen okból kihagyták vagy éppen ott kaptak kedvet a versengésre. Ebből kifolyólag a részvételt minél egyszerűbben kellett megoldani, hogy egy karosszékből is lehessen versengeni, így jött szóba az online megvalósítás.

Három év során a résztvevők száma és a színvonal töretlenül emelkedett, így az a döntés született, hogy 2007-ben is összecsaphatnak az átalakított masinák.


A jelentkezéseket ez év (2007) december 5-ig várjuk a modding@computermode.hu e-mail címre. A levélnek tartalmaznia kell az induló MOD jellemzését, valamint megfelelő minőségű képeket minimum 800*600-as felbontásban. A gépekről minimum 6 fotót kell készíteni: a négy oldalról, a belsőről, továbbá még egyet sötétben, amin az esetleges fény effektek jól láthatóak (mindenkit megkérünk, hogy 10-nél több képet ne küldjön). A nagyon zajos, főleg a gyengébb fényképezőgéppel szerelt telefonokkal kreált képeknek az elbírálás során nagyon kevés esélyük van, mivel a minőség miatt nem látszanak a részletek, és egy online szépségversenyen leginkább ez a döntő. Így kijelenthetjük, hogy ilyen jellegű képeket nem áll módunkban elfogadni. A versenyben résztvevő gépek, külön helyet kapnak galériánkban!


Az előző két versenyhez hasonlóan a cm fórumon külön topic indul a témában, ami nagy segítség a szépségverseny lebonyolításában. Itt az összes induló gép megtekinthető lesz csoportokra osztva, és lehetősége nyílik minden regisztrált fórumozónak egyetlen gépet kiválasztani, és szavazni rá, tehát a közönség díjat a fórumban leadott szavazatok alapján adjuk oda, a legtöbb voksot kapó nevezőnek. Sajnos az elmúlt évek során történtek visszaélések a voksolás során, így kénytelenek vagyunk ezt még szigorúbban ellenőrizni! Amelyik résztvevő gépnél csalást tapasztalunk, annál megfelelő szankciókat fogunk alkalmazni (extrém esetben kizárást is). Ezek a tények igen szomorúak és az elkövetésük nem csak a többi versenyzővel szemben igazságtalan, de a szervezőgárdának is igen kellemetlen.

Az idei verseny számunkra is különlegesnek számít, hiszen a Computermode által felajánlott ajándékokon kívül az idei évben már más támogatók is kitűntették figyelmükkel a rendezvényt. A versenyen az GAMESTAR magazin és a Scythe anyavállalat külön díjakat osztanak ki a Flashpoint Kft., a FIXTV és a Pixel rendszerház, pedig értékes ajándékokkal színesíti a helyezettek jutalmát.


Az első három helyezést a Computermode zsűrije osztja ki. Az elbírálás során a következő szempontok alapján fogunk ítélni (amennyire a képeken keresztül megtehetjük): Ötlet, Kivitelezés, Esztétika (összhatás), Belső elrendezés. A két különdíjast a szponzor cégek választják ki saját szempontjaik alapján. A díjakról részletesen a következő hírünkben számolunk be, addig is tessék nevezni!

A tavalyi versenyen szép számmal indultak alkotások és nagyon érdekesen alakult a végeredmény az első négy helyezettről itt olvashattok bővebben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)