Hirdetés

Online modding verseny frissités

|

Fontos információk láttak napvilágot az ComputerMode online számítógép szépségversenyével kapcsolatban!

Hirdetés

Az előzetesen meghirdetett nevezési határidő lejárt, tehát az eddig nevezett versenyzők mostantól már megtekinthetőek oldalunkon!

 

 

modvers.jpg
 
 

A tavalyi évhez hasonlóan most is több nagyra becsült gépépítő jelezte, hogy nem tud elkészülni a december 5-ei időpontig. Ezt tökéletesen megértve arra jutottunk, hogy a nevezési határidőt 2007-12-15-ig kitoljuk! Ekkor a szavazást a fórumban mindenképpen elindítjuk és ehhez csatlakozni később már nem lehet. Az új határidőig minden eddig nevezett tulajdonos szabadon változtathatja és bővítheti a galériáját. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy egy ilyen online versenyen a képek minősége döntő jelentőségű lehet, hiszen csak ezeken keresztül látja a zsűri a gépeket. Ebből kifolyólag érdemes a lehető legcsinosabbra meg csinálni a racing galériát. Mindenkinek jó versengést, és persze sok nyereményt kívánunk, amiből idén biztosan nem lesz kevés. Az idei év konkrét nyereményeiről itt olvashattok! Nevezni továbbra is a modding@computermode.hu címen lehet!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)