Hirdetés

Online petíció az Xbox One DRM-ért

|

Egy nagyon érdekes online petícióra bukkantunk. Valakik azért gyűjtenek aláírást, hogy visszatérjen az Xbox One DRM-es rendszere, az online bejelentkezés és a többi nyalánkság.

Hirdetés

"Adjátok vissza nekünk azt az Xbox One-t, amit az E3-on megígértetek" - hirdeti hatalmas betűkkel a petíció címe. Hogy mi?

Az internet a legcsodálatosabb dolgokat képes produkálni, de néha belefutunk olyan WTF-pillanatokba, amiket egész egyszerűen nem tudunk hova rakni. Talán még emlékeztek, hogy az E3 2013-on a Microsoft az egész emberiséget botránkoztatta meg azokkal a nem túl felhasználóbarát megoldásokkal, amiket sikerült belepasszíroznia az Xbox One-ba. Azóta már két Üdvözlégy után bűnbánatot gyakoroltak és visszakoztak, viszont van aki ezzel nem ért egyet.

A change.org-on megjelent egy petíció, ami azért gyűjt aláírásokat, hogy a cég hozza vissza az összes DRM-et, az online bejelentkezést és minden olyasmit, ami miatt rosszul aludtunk az elmúlt pár hétben. "Ennek kellett volna a szórakoztatóipar jövőjének lennie" - olvasható a petíció leírásának első mondata.

Valószínűleg csak PlayStation 4-es rajongók trollkodásáról van szó, legalábbis a kommentek erre engednek következtetni. A személyes kedvencem a fiatalember aki a következőt üzeni mindazoknak, akik nem támogatják ügyet: "aki nem írja alá ezt a petíciót, az biztosan meleg és soha nem veszem fel a Halo klánomba".

Aláírná valamelyikőtök, vagy szerintetek most minden úgy jó, ahogy van?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)