Hirdetés

GTR-Masters - indul az online túraautó bajnokság

|

Pár nap múlva rajtol kis hazánk egyik legnagyobb szimulátoros közösségének, a GTR-Mastersnek új WTCC bajnoksága, a HTCM7.

Hirdetés

A GTR-Masters idén újra elindítja Magyarország legnagyobb online túraautó bajnokságát, melyen a legnagyobb profik mérhetik össze tudásukat.

A versenyek a Race07 szimulátorral kerülnek megrendezésre és a 10 futam során a túraautózás kihívásaiba élhetik bele magukat a versenyzők. A versenyek a fair-play jegyében, izgalmas pályákon, nagy mezőnnyel zajlanak majd. A futamokat élőben közvetíti az AAR TV, így a versenyeket azok is figyelemmel kísérhetik, akik inkább csak nézőként követnék az eseményeket! A verseny nem babra megy, a rendszeres résztvevők közt 3-3 Formula LOTUS tesztvezetés kerül kisorsolásra.

A tavalyi rendkívül sikeresnek mondható évad után (több mint 70 résztvevő, köztük Michelisz Norbert is ellátogatott pár futamra), a szervezők idén sem szeretnék lejjebb tenni a lécet, íme egy kis ízelítő abból, hogy mi vár a futamokon a résztvevőkre:

A gyakorlószerver napi 24 órában elérhető, az elő-kvalifikációs rendszer folyamatosan jegyzi a honlapon a versenyzők legjobb köreit, így nyomon tudjuk követni a versenytársak felkészülését, valamint a szerveren óránként rövid pár körös futamokat is indulnak, hogy ne csak az idővel való küzdelemmel teljen a felkészülés!

A honlapon rengeteg információ megtalálható, mely segít a kezdő versenyzőknek megtenni az első lépéseket, vagy még gyorsabbá válni a már ügyesebbeknek... és a magas résztvevőszámnak köszönhetően amiatt sem kell senkinek aggódnia, hogy méltó ellenfél nélkül maradna a futamokon. A versenyek között pedig a fórumon baráti társágban lehet megbeszélni a helyes beállításokat, az apró trükköket és a futamokon történteket.... no meg kikérni a tapasztaltabb pilóták tanácsait!

További részletek: HTCM7 Bajnokság
Bővebben a ligáról: GTR-Masters bemutatkozás 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)