Hirdetés

Ingyen ámokfutás a PS4 tulajdonosoknak a hétvégére

|

Mától pöröghet az Onrush pályáin PlayStation 4-en a nagyérdemű, egy próbát mindenképpen megér az adrenalinnal dúsított kompetitív versenyjáték.

Hirdetés

A Sony és a Codemasters a hétvégére ingyenessé tette az Onrush-t a PlayStation 4 játékosok számára. Ha még nem próbáltad ki a fura autós mókát, akkor mától július 9-ig nyomhatod a pedált.

Hirdetés

Az Onrush egyébként nem egy tipikus versenyjáték. A verdák kasztokra bontva egyedi tulajdonságokat kapnak, a játékosok két csapatban pusztíthatják egymást a futamok alatt, és ha véletlenül lemarad valaki az visszateleportálódik a parti sűrűjébe - a lényeg a folyamatos muzsika és agresszió (hogy egy klasszikus idézzünk, piros pont jár annak, aki emlékszik rá).

Egy látványos és izgalmas árkád dühöngő ez, amit hiányosságai ellenére is alapvetően élvezettel teszteltünk. Ne hagyjátok ki a lehetőséget a tesztvezetésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)