Hirdetés

Onyxia visszatért!

|

A World of Warcraft legendás sárkánya ismét rettegésben tartja a vidéket.

Hirdetés

Aki régóta - estleg a kezdetektől - tolja a World of Warcraftot bizonyára emlékszik az Onyxia nevezetű sárkányra. Ahogy arról már beszámoltunk, a Blizzard tuningolt formában újra raidelhető állapotba hozza a drágát. Jelentem a mai napon elérhető a 3.2.2 patch, benne Ony drága. Teljes patch notes erre.

A nosztalgikus hangulat mellett jófajta lootok is várnak a 10-es, vagy éppen 25-ös csapatokra, akik ismételten ellátogatnak megrendszabályozni a pimasz gyíkot. Onyxia nem sokat tanult az előző vereségeiből, azaz aki vágja a régi taktikát, annak nem lesz túl nehéz dolga. Persze a WoW azóta nagy változásokon ment keresztül, így nem pont úgy néz ki majd a harc, mint hajdanán. A Deep Breath azért megmaradt. Zsákmány tekintetében jó ötlet, hogy a régi 60-as szintű, retro cuccok 80-as szintre tuningolt verzióit kapjuk, valamint egy extra/omfg/soseesik Onyxia formájú szupergyors hátas is megszerezhető. Lassan fel is települ a gépre, szóval ha nem lenne több hír, akkor bent felejtettem magam...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)