Hirdetés

Open world játék lenne a következő Tomb Raider?

|

A PC Gamer pletskái szerint egyetlen nagy világban játszódna a következő Tomb Raider

Hirdetés

PC Gamer új számának pletykarovatában az a hírverés olvasható, hogy a következő feltűnése Lara Croft régészkisasszonynak egy összefüggő nyílt világban fog történni.

A magazin szerint a helyszín egy japán sziget lenne, ahol a hagyományos rejtélyek és fejtörők megoldása mellett szabadon lehetne bolyongani. Továbbá az sem kizárt, hogy az új rész felfedne valamit Lara múltjából, főként arról, hogyan is keveredett a régészszakma ilyen extrém változatába. A játék a fő részek történetéhez kapcsolódna, és nem sok köze lesz a nemrég megjelent Lara Croft and the Guardian of Lighthoz. Végül egy találgatás a megjelenési dátumot illetően: talán 2011 tele. De ne vegyétek készpénznek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)