Hirdetés

Open world kaland lesz az Alan Wake's American Nightmare

|

A 2010-ben megjelent Alan Wake eredeti koncepciója mentén készül a folytatás.

Hirdetés

Jövőre dupla adag Alan Wake kerül terítékre, hiszen egyrészt PC-n is megjelenik végül a 2010-es pszicho-thriller, másfelől viszont Xbox LIVE Arcade-en bemutatkozik a folyatásként is felfogható Alan Wake's American Nightmare, amiről a Remedy következetesen állítja, hogy nem keverendő össze egy esetleges későbbi Alan Wake 2-vel.



 - Az új epizód nem lesz ugyan akkora, mint az első rész, de azért jócskán felülmúlja annak bármelyik fejezetét.
 - Rendszeresen visszatérünk majd bizonyos, hub-ként is funkcionáló helyszínekre.
 - Ihletforrásai között Quentin Tarantino és Robert Rodriguez munkássága (pl. Alkonyattól pirkadatig) is szerepel.
 - A történet két évvel az első rész eseményei után játszódik, és Alan sorsa afféle városi legendává vált. Rajongói kitaláltak egy sztorit, miszerint eltűnése után Mr Scratch-ként, egy mániákus sorozatgyilkosként tért vissza. Ha valaki néhányszor hangosan kimondja a nevét, akkor Mr Scratch megjelenik.
 - A legenda életre kel, és elindul, hogy megkeresse és megölje Alice-t, Alan feleségét. Útját holttestek szegélyezik és olyan videók, amelyeket az ún. sötét helyen csapdába esett Alan számára hagy hátra.



 - A játékból megismerjük, hogy mi történt Alice-szel és Barryvel a két év alatt.
 - A harcrendszer alapjaiban marad a régi: fényforrással kell lebontani az ellenfelek sötétség-pajzsát, mielőtt fegyvereinkkel megsebezhetnénk őket. Több ellenféltípus lesz viszont, amelyek eltérően reagálnak arra, ha egy zseblámpa fénysugara vetül rájuk, s ezáltal Alan-t, rajta keresztül pedig a játékost arra kényszerítik, hogy változtasson a taktikáján.
 - A fegyverarzenál olyan eszközökkel bővül, mint a géppisztoly, a gépkarabély és az alapfegyvernek számító szögbelövő. A leghasznosabb viszont a számszeríj lesz, az egyetlen olyan eszköz, ami fény nélkül is átüti az ellenség pajzsát.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)