Hirdetés

Openchord - igazi gitár, amivel Guitar Herozni lehet.

|

Várható volt, hogy előbb-utóbb valakinek eszébe jut a fából fakarika - ha már Guitar Hero, akkor lehessen gitárral is játszani, éééérted?

Hirdetés

Openchord V1 a hangszer neve, amely segítségével igazi gitáros is tud gitározva Guitar Herozni. Nem gombokat nyomogatni, hanem "zenélni".

A gitárt összekötjük egy Wiimote-tal és akkor máris rendelkezésünkre áll az a periféria, amellyel tolhatjuk a Guitar Herot gitár üzemmódban. Az ötlet önmagában szuper. Ámde... Borzalmas lehet azt hallgatni, amikor a Guitar Hero trackeket valódi gitárprütyköléssel adják elő - magyarán nem biztos, hogy jó ötlet azt a gitárt erősítőre is rákötni, amikor épp Guitar Herozunk vele. De legalább aki így akar játszani, az megteheti - íme egy kis "kedvcsináló" videó:

A hangszer fotója a galériában látható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)