Hirdetés

Operation 7 - Online FPS ingyen

|

Ingyenes, modern kori, online játszható FPS érkezik a jövő héten.

Hirdetés

A Fiaa GmbH nagy örömmel tudatja mindenkivel, hogy végre elkészült az Operation 7, ami egy ingyenesen játszható MMOFPS. A modern kori akciók szerelmeseinek ajánlott játékban egy rakat ismerős fegyver, ötféle játékmód várja a játékosokat.

Az Operation 7 során kedvünkre alakítgathatjuk fegyvereinket. Az egyedi kinézetű AK-47, M16, vagy AUG, esetleg MAC10 bizonyára minden fegyverrajongó lelkét megmelengeti. Az ötféle játékmód között természetesen ott a sima Death Match, de akad például olyan érdekesség is, mint a Hold the Line, ami egy kicsit taktikásabb csapatmunkát igényel. Az Operation 7 július 15-én jelenik meg, addig nézzetek el a játék honlapjára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)