Hirdetés

Operation Darkness - II. Világháború vérfarkasokkal

|

A Shin Megami Tensei sorozatról ismert Atlus bejelentette legújabb szerepjátékát, mely a II. Világháború idején játszódik

Hirdetés

Tudjátok, vannak olyan karakterek, amelyekkel egy játék koncepcióját mindig érdekesebbé lehet tenni. Így például kalózokat vagy nindzsákat érdemes betenni bármibe, mert felkeltik az emberek figyelmét (minél idétlenebbül hangzik az ötlet, annál inkább). Hasonló kategóriába esnek - csak éppen az ellenséges oldalon - a nácik, a vérfarkasok, a zombik és a vámpírok is, ha elég nagy mennyiségben kapunk belőlük. Na de mindannyian egyszerre? Az Operation Darkness azonban pont ezt ígéri nekünk: egy olyan Második Világháborúba tehetünk kirándulást a játékban, ahol a német seregeket misztikus lények erősítik, egészen pontosan a fent felsorolt csúnyaságok mindegyike. Együtt. Vállvetve. Ez vagy nagyon jó lesz, vagy borzalmasan rossz, de legalább eszméletlen stílusosan fest. Aki nem hiszi, az lesse meg a hivatalos honlapon elhelyezett karakter profilokat. Megjelenés Xbox 360-ra júniusban.

opdarkness.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)