Hirdetés

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - Bónusz küldetés előrendelőknek

|

Az egykori sikerjáték folytatásának előrendelői egy különleges misszióval gazdagodnak.

Hirdetés

Az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising megjelenésével végre pont kerülhet egy elhúzódó vita végére. Eldönthetjük, hogy a Codemasters által készített folytatás, vagy a nagy előd mögött álló csehek (Bohemia Interactive) ArmA 2 című alkotása sikerült-e jobbra.



Az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising már előrendelhető egy ideje. Az amazon.de oldalán érdemes igazán próbálkozni, hiszen a német nyelvű kiadás ily módon egy extra küldetéssel "Angriff aus der Dunkelheit" járul hozzá a játékélményhez. A tervek szerint két-három nappal az októberi megjelenés után kapnak a játéknak már korán bizalmat szavazó vásárlók egy kódot, aminek bepötyögése után elérhető lesz az említett éjszakai bevetés. Egy stratégiai jelentőségű hídfőállás megrohamozása és elfoglalása a feladat, amit gyorsan és hangosan, vagy lassabban és csendesen is teljesíthetünk. Utóbbi esetben az éjszaka sötétjét, no meg éjjállátó készülékünket kihasználva kommandózunk, de ha sokat totojázunk, nyakunkra jön az erősítés.





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)