Hirdetés

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - Játssz a bónusz pályákért!

|

Két extra misszió a jutalma azoknak az ügyes tengerészgyalogosoknak, akik sikerrel veszik az Operation Flashpoint online tréningjét.

Hirdetés

Fegyvert tölts! Agyat élesíts! Nyugtatót bevenni! A Codemasters egy érdekes kis tréningprogramot állított össze, melyet sikerrel abszolválva, két rejtett missziót érhetünk el a hamarosan megjelenő Operation Flashpoint 2: Dragon Rising során.

A játék honlapjára ellátogatva egy több részből álló tesztsorozat vár bennünket. A feladatok előre egyszerűnek tűnnek, ám hamar kiderül, hogy a maximumot kihozni magunkból nem is olyan egyszerű. Nyugodtság, nyugodtság. Akárhányszor megpróbálhatjuk...Előre katonák!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)