Hirdetés

Operation Flashpoint 2 - Pöpec Special Edition

|

Manapság szokássá vált, hogy minden jobbfajta játékhoz kapunk valami ajándékot, ha hajlandóak vagyunk Gyűjtői kiadást venni.

Hirdetés

Ezen ajándékok változnak hasznosságban, minőségben. Az Assassin's Creed II például Ezio szobrocskával kedveskedik, a Modern Warfare 2 éjjellátó szemüveggel, és így tovább.

Nos, a sorból természetesen az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising sem maradhatott ki. A németországi Special Edition egy ajándék rohambilivel lep meg minket, melyhez egy névre szóló dögcédula is jár. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy ez vajon máshol is kapható lesz-e, és úgy tűnik csak  a PC-s extra verzióhoz jár, de szerintem nagy ziccer lenne kihagyni. Hogy néznének hétfőn a skacok, ha ebbe öltözve jelennétek meg a suliban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)