Hirdetés

Operation Flashpoint: Dragon Rising - Demót minden platformra!

|

Nincs is annál jobb, mint amikor a támogatott platformok mindegyike ugyanolyan bánásmódban részesül. Világbéke?

Hirdetés

Izgalmas nyárnak nézünk elébe, hiszen szinte egyszerre mutatkozik be az Operation Flashpointot jegyző Bohemia Interactive ArmA II-je és a Codemasters házon belül fejlesztett Operation Flashpoint folytatása, a Dragon Rising. Ez utóbbit a Bohemia nem tekinti igazi folytatásnak, a döntés viszont a játékosokra marad.
Azokra a játékosokra, akik még az Operation Flashpoint: Dragon Rising megjelenése előtt kipróbálhatják a játszható demót mindhárom támogatott rendszeren. PC, PS3 és X360 logókkal ellátott dobozokat vadászhatunk majd az üzletek polcairól. Helios, a közösség istápolásával megbízott munkatárs jelentette ezt be a Codemasters hivatalos fórumán. Konkrét megjelenési időponttal, illetve részletes tartalomismertetővel még nem szolgálhatott, de megígérte, amint feloldják a hírzárlatot, azonnal tájékoztat bennünket.

opflashp_dragonrising_gstv2.jpg


Az EGO (Colin McRae: DIRT 1-2, Race Driver: GRID) grafikus motor hajtotta taktikai FPS-ben Oroszország és a NATO társulnak össze arra az időre, amíg jól kiebrudalják a kínaiakat a japán partok közelében található Skira szigetéről. Az ok nem más, mint a fekete arany, ismertebb nevén: kőolaj.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)