Hirdetés

Operation Flashpoint: Dragon Rising gameplay trailer

|

A Codemasters talán, hogy ellensúlyozza az ArmA II megjelenését, egy kis gameplay trailerrel hergeli a nagyérdeműt.

Hirdetés

Az Operation Falshpoint 2: Dragon Rising élethű akciót, realisztikus harcmezőt, és pörgős játékmenetet ígér. Szeretnénk hinni nekik, hiszen az ArmA II mellett nem sok olyan FPS van a piacon ami hasonló játékmenettel bír. A gond csak az, hogy a címen kívül semmi köze az eredeti fejlesztőknek a játékhoz.

Mert ugyebár, ők az ArmA II címmel igyekeznek a játékosokat meggyőzni arról, hogy a cím nem minden, sokkal inkább a fejlesztőcsapat az, ami számít. Az ArmA II már megjelent, és igen jóra sikeredet,, természetesen ahogy megszokhattuk a Bohemia-tól, teljesen bugos, mégis nagyszerű. Az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising még várat magára egy darabig, viszont a trailert elnézve, elképzelhető, hogy esélyes lesz. Főleg, hogy a Codemmasters talán jobban odafigyel a bugokra. No, majd meglátjuk, addig sasoljuk a videót, éjjellátó ajánlott...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)