Hirdetés

Operation Flashpoint: Dragon Rising - Maholnap patch és DLC

|

Még tegnap este jött a hír, hogy az eső mellett mára Operation Flashpoint: Dragon Rising DLC is várható.

Hirdetés

Persze nem váratlanul, hiszen időjósaink már ideje korán megjósolták az első Operation Flashpoint 2: Dragon Rising javítás és DLC érkezését, aminek most el is jött az ideje. Legalább is a PC-sekre nézve.


Mivel egyedül ők azok, akik akár már ma megkaphatják a Codemasters, szimulátor és árkád között rekedt lövöldéjének javítással egybekötött extráit, mivel Xbox360-ra később, PS3-ra pedig még annál is később várható ugyan ez. További fricska a konzoltulajdonosoknak, hogy a Skirmish névre keresztelt DLC-ért nekik bizony fizetni kell, mint a katonatiszt. A PC-sek ezt most megúszták.


A négy új multiplayer pályát tartalmazó csomag két mapot ad az Infiltration módnak (Lumberyard, és White Fang) és kettőt az Annihilation módnak (Stomping Grounds és Force Dispersal). De nem elhanyagolható tényező a két új Fire Team Engagement küldetés sem, amelyeknek becses nevei All Round Defense és Uphill Struggle. A Dragon Rising javítás tartalmáról sajnos nem sok szó esett, ám korábban már volt szó bizonyos netkód optimalizációról, a jobb multi reményében. Várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)