Hirdetés

Operation Flashpoint: Dragon Rising - Multiplayer trailer

|

Ha egy gammának az egyjátékoson túl jó a multija is, az gyakorlatilag két játéknak számít. És ezt tudja a Codemasters is.

Hirdetés

Valamivel korábban már szó volt az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising kooperatív módjáról, sőt ha emlékeim nem csalnak egy kiváló trailernek is örülhettünk a hó elején.

És örülhetünk most is, hiszen a Codemasters a nyakunkon lévő start előtt igyekszik felkorbácsolni a hangulatot, melyre legjobban talán egy újabb Operation Flashpoint 2: Dragon Rising trailer alkalmas. Ám a Co-op után most a „mezei" multiplayer a téma, ami legalább annyira motiválja játékra az embert, mint egy jól összerakott egyjátékos rész. Mert lesz itt minden, mitől a szimulációra áhítozó virtuális katonáknak kinyílik a bajonett a zsebükben. Csapatszervezés, járműhasználat, hatalmas területek, mindenféle high-tech kütyü, taktikát segítő stratégiai térkép, s ki tudja mi minden még. Csak az a fránya októberi megjelenés van még nagyon messze. Lessük!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)