Hirdetés

Operation Flashpoint 2 - Elérhető az Overwatch DLC

|

Végre valahára megérkezett PC-re is az Operation Flashpoint 2 első DLC csomagja.

Hirdetés

Érdekesen alakult az ArmA II, és az Opeartion Flashpoint 2 párharca. Előbbi ugye a realitás, és a szokásos bugok terén hozta az elvárt színvonalat, míg a Dragon Rising inkább valamiféle akció/realizmus mix lett. Egyik játék sem nyertel el maradéktalanul a játékosok kegyeit, viszont mindkettő jó lett alapvetően.

Ahogy az manapság dukál, mindkét harci szimulációhoz készült DLC. Az Overwatch névre hallgató Operation Flashpoint 2 DLC Xbox-ra már tavaly decemberben megérkezett, de a PC-seknek eddig várniuk kellett. A PC-s DLC nagyjából ugyanazt tudja, mint konzolos testvére, tehát két új multiplayer modot, valamint két új Fire Team Engagement küldetést kapunk ajándékba. Az Overwatch ugyanis ingyenes, és a fentieken kívül egy rakás bugot is javít. Letöltésért fáradjatok a Codemasters honlapjára.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)