Hirdetés

Operation Thunderstorm - Vihar söpör végig Európán

|

A lengyel City Interactiv legújabb játéka a második világháború legsötétebb óráiba kalauzolja el az óvatlan játékost.

Hirdetés

1942-t írunk. A Wehrmacht, a Luftwaffe és a Kriegsmarine Nagy-Britannia kivételével a Harmadik Birodalom uralma alá hajtotta egész Európát. Míg nyugaton a szigetország lerohanását tervezik, keleten már látszanak Moszkva tornyai. A brit kormány ekkor úgy dönt, hogy az MI6 egyik ügynökének kezébe helyezi a demokrácia sorsát, s megbízza három célszemély likvidálásával. Joseph Göbbels propagandaminiszter, Heinrich Himmler SS vezér és Herman Göring, a Luftwaffe főparancsnoka kerül fel főhősünk listájára. Amennyiben hinni lehet a lengyeleknek, már áprilisban megkísérelhetjük végrehajtani az első blikkre lehetetlennek tűnő küldetést Operation Thunderstorm címre kresztelt FPS-ükben.

Operation Thunderstorm - 1. kép Operation Thunderstorm - 2. kép Operation Thunderstorm - 3. kép Operation Thunderstorm - 4. kép


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)