Hirdetés

Orcs Must Die! 2 bejelentés

|

Jópofa kastélyvédős játék az Orcs Must Die!, azonban egyvalami nagyon hiányzik belőle - a co-op.

Hirdetés

A Robot Entertainment mai bejelentése szerint az Orcs Must Die! 2-ben a játékosok co-op kampányt is kapnak az egyjátékos kampány mellé. 

A történet másnap este folytatódik, ahol az első rész befejeződik: a War Mage mellé azonban csatlakozik a Sorceress is (aki maga is War Mage volt), aki megsemmisítette az Ordert.

Főbb fícsörök:

Új kampány - amely egyaránt játszható egy játékos, vagy co-op módban. Akár a War Mage, akár a Sorceress bőrébe bújhatva is tolhatjuk a kampányt. 

Új ellenségek - rengeteg új ellenséggel találkozhatunk, akik persze magukkal hozták az első rész szörnyeit is.

Új védelmek - Új trinketek és új varázslatok is szerepet játszanak majd abban, hogy az ork hordákat le lehessen győzni. 

Új fejlesztési rendszer - a skull systemet teljesen átdolgozták - mindig kapni fog skullt a játékos, ha újra játszik egy szintet. 

A játék a nyáron jelenik meg, csak digitálisan letölthető formában és csak PC-re. 

Akiknek az eredeti Orcs Must Die! megvan, exkluzív tartalmakat kapnak majd a második rész megvásárlásakor. 

Íme a trailer:

Egyébként nem tudom tudtátok-e de a Robot Entertainment adatai alapján 3,4 milliárd orkot öltek meg eddig a játékosok a játék segítségével.  

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)