Hirdetés

Orcs Must Die! - Bejelentés + trailer

|

A Robot Entertainment igen jópofa játékot készít, amelyben csillió orkot lehet leölni.

Hirdetés

Egy ősi világban a régi tudást, az emberek lakóhelyeit, a mágia forrásait meg kell védeni a betörő ork hordáktól.

Ezért a varázslók rendje erős bástyákat, erődöket épített az energiafókuszok fölé, és odatett mindegyikbe egy-egy szuperhős lovagot, akik harcolni és varázsolni is tudnak, majd miután jól végezték dolgukat, elmentek aludni - vagy pókerezni: ki tudja a bonyolult sztorit figyelve. Egy ilyen lovag szerepében fogunk az Orc Must Die!-ban tündökölni - feladatunk az, hogy csapdáink, varázslataink, trükkjeink és harci képességeink segítségével megvédjük a kastélyunkat a trillió betörő ork elől - ez egyfajta Tower Defense, avagy Castle Defense klón, de a képek, illetve a film tanulsága szerint irtó nagy móka lesz - jah és jön PC-re is és konzolokra is!

S akkor jöjjön a mozgókép is az akcióról:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)