Hirdetés

Orcs Must Die! - demó a Steamen.

|

Egyelőre még izgalommal várom, amíg a Steam letölti a demót - nem tudom, mire számíthatok.

Hirdetés

Csak azt tudom, hogy az Orcs Must Die! az ingyenes képregény és az eddigi videók alapján igencsak ígéretes Castle Defense játéknak néz ki.

A történet nem bonyolult - egy mágiával (is) átszőtt világba betörnek az orkok (és a goblinok, trollok, hobgoblinok, gnómok stb...). Ezeket a betöréseket a téridő hasadékain, rifteken keresztük érik el. Elképesztő sokan vannak, elképesztően végtelennek tűnik a számuk és a kedvük arra, hogy minden felfaljanak, leromboljanak és elpusztítsanak - és hogy beérjenek a nagy, világító izébe.  Szerencsére hősünk, aki az iskolában nemigen figyelt a mágia-órákon most rájön, hogy ő mekkora tehetség és használni kezdi erejét és lehetőségeit - mágia, fegyverek és furmányos csapdák segítségével fogadja a támadókat...

Aki kipróbálná az október 12-én megjelenő játékot, az most már a Steamen megteheti a PC-s verzióval. 

Megjegyzés: kipróbáltam a demót - ultrabrutál jó móka!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)