Hirdetés

Orcs Must Die! - fejlesztői napló élményekkel.

|

A Robot Entertainment játéka nálam a nagyon várós kategóriában van - tucatnyi trükkel kell a támadó hordáktól megvédeni magunkat.

Hirdetés

Úgy látszik mostanában a "védekező" típusú játékok kezdenek divatba jönni, a sok DotA-klón, az új DotA és a rengeteg Tower Defense újraértékelés/újragondolás egyike a  - számomra igen ígéretesnek tűnő - Orcs Must Die!

Egyértelmű a helyzet - az orkok (gnollok, koboldok, és egyéb csúnya és gonosz fajok) minket akarnak. Szegény, szerencsétlen várurakat. Később kiderül, hogy sem szegények, sem szerencsétlenek nem vagyunk: rengeteg trükk, csapda és lehetőség, sőt sokszor segítség is rendelkezésünkre áll abban, hogy az otthonunkba behatoló hordát megállítsuk és meg védjük magunkat. A legjópofább dolgok a kombók - amikor mondjuk az egyik csapda feldobja a támadót, a másik odébblöki, a harmadik meg elpofozza, mint egy baseball-ütő. Persze a várúr kezében fegyverzet és mágia is van - minden eszközt be kell vetnie, hogy az Orcs Must Die!-ban sikeres legyen. A fejlesztők az alábbi videóban saját élményeikről beszélnek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)