Hirdetés

Orcs Must Die! nemsokára

|

A fejlesztő Robot Entertainment bejelentette: még nyáron levadászhatjuk az orkokat.

Hirdetés

Az Orcs Must Die! Xbox Live Arcade-n és PC-n lesz elérhető, még a nyár folyamán.

A játékot még februárban jelentették be, feladatunk a folyamatosan támadó ork hadak visszaverése lesz különböző fegyverek, csapdák és varázslatok segítségével. Azóta már több videót is láthattunk róla (E3 trailer, Firebracers trailer, klopfoló trailer), most pedig belőtték a megjelenés várható időszakát is. A csütörtökön kezdődő Comic Con-on ott lesz a játék kipróbálható verziója, valamint egy előzményeket feldolgozó képregény pár példánya is. A képregény később ingyenesen letölthető lesz, szintén a nyár folyamán.

Patrick Hudson, a Robot Entertainment ügyvezető igazgatója azt is elárulta, hogy az Orcs Must Die! kiadását a Microsoft Studios vállalta. Nincs más hátra, mint várni, augusztusban valószínűleg már irthatjuk a rusnya orkokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)