Hirdetés

Már nem sokáig játszhatunk az Orcs Must Die! Unchaineddel és a Hero Academy játékokkal

|

A Robot Entertainment leállítja őket, mert új projekteken dolgozik.

Hirdetés

Csak nagy jóindulattal nevezhető népszerűnek az Orcs Must Die! Unchained: a SteamCharts szerint a csúcson 300-an játszanak vele naponta. Még mindig jobb, mint a Hero Academy 1 és 2, melyek egy jobb napon is 14-16 játékosig jutnak.

Hirdetés

A Robot Entertainment április 9-án délelőtt mindet leállítja. Eddig is veszteséggel üzemeltek, de ez most lett igazán problémás. A csapat jövőbeli projektekre fókuszál, azokra fordítja a pénzt, nem lapátolja tovább fölöslegesen a kazánba. Addig is az Unchained és a Hero Academy 2 játékosai búcsúzóul mindenféle fizetőeszközöket kapnak, hogy következmények nélkül herdálják el azokat. 

A Robot márciusban vált meg dolgozói egy részétől, újabb elbocsátási hullám egyelőre nincs kilátásban. Jelenleg két játék készül, mindkettőt idén tervezik bejelenteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)