Hirdetés

Order of War megjelenési dátum

|

A Square Enix gondozásában készülgető II. Világháborús RTS végre pontos megjelenési dátumot kapott.

Hirdetés

A Square Enixet ugyan leginkább a (J)RPG játékaik okán ismerjük, de a cég feltett szándéka a nyugati piac meghódítása is. Az Order of War ennek jegyében készülget, és bár rengeteg RTS foglalkozik a témával, ne feledjük, hogy a Square Enix általában csak minőségi munkát ad ki kezei közül.

Az Order of War fejlesztését például a Wargaming.net követte el, akiket a Massive Assault sorozat okán már ismerhetünk. A játék során hatalmas - 1000 egységből álló - erőnek parancsolhatunk, és akár német, akár amcsi oldalon is beszállhatunk a csihi-puhiba. A történet két, 1944-ben történt szövetséges hadjáratra alapul. Az Order of War szeptember 22-én érkezik PC-re, a demó pedig már elérhető a Steamről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)