Hirdetés

Ördögűzés, vérmágia és gépfegyverek - Jericho részletek

|

Egy interjúban Brian Gomez, az Alchemic Productions igazgatója mesélt pár érdekességet a Clive Barker féle Jericho-ról. Többek között szó esett a fegyverekről, játékmenetről és a karakterekről is.

Hirdetés

Azt már valószínűleg minden érdeklődő tudja a játékról, hogy az alapsztori szerint a sivatag közepén felbukkan egy ősi város, amelyben a letűnt korok "rétegeződve" épülnek egymásra, és ahogy haladunk előre a történetben, úgy haladunk "vissza" az időben, második világháborún, középkoron, ókoron át. Ebbe a különös városba küldi az USA kormánya a Jericho elnevezésű csapatot, hogy derítsék ki a felűnés okát és módját.
Az interjúból kiderül, hogy a játék csapatalapú lesz, mivel a Jericho team hét tagból áll, mindannyian élesen eltérő szerepkörrel rendelkeznek, amelyet kihangsúlyoz az is, hogy ehhez illő paranormális képességekkel is fel vannak ruházva.

A csapat a következő tagokból áll:
Devon Ross kapitány - ő a parancsnok, az ő bőrébe bújva játszunk többnyire. Speciális képessége, hogy képes megszállni csapattársait, így átvéve felettük az irányítást, valamint kombinálhatja a többiek képességeit speciális támadásokhoz.
Delgado - alkimista és pyromancer. Egyik kezében(illetve rászerelve) egy minigun, másikban egy magnum, valamint a gépágyús kezében egy tűzdémon van foglyulejtve, melyet szabadoneresztve pillanatok alatt képes megtisztítani egy szobát az ellenfelektől.
Black - mesterlövész. Telekinetikus erővel rendelkezik, mellyel irányíthatja a kilőtt golyókat, ellökheti magától a túl közel került ellenfeleket, valamint mozgathat tárgyakat, elősegítve a továbbjutást.
Billie Church - közelharcos és vérmágus. Fő fegyvere egy kard, mellyel érdemes az ellenségek mögé lopózva lecsapni azokat. Ezen kívül saját vérét használva képes mágiára.
Jones - felderítő és látnok. Képes paranormális jelenségek észlelésére, és asztrális kivetüléssel felderítheti a terepet.
Rawlings atya - két pisztolyt hord magával, és nem mellesleg ő a csapat gyógyítója. Ezen felül ördögűzésre is képes, amely ilyen helyeken mindig jól jön.
Cole - "valóság hacker". Felszerelést, embereket teleportálhat, módosíthatja az idő folyását, továbbá ő hozza létre a save pointokat is.

Az ellenfelekről annyit árult el Gomez, hogy jellemzően olyan rémségekkel kerülünk szembe, akik a város fogságában eltöltött hosszú idő alatt "unalmukban" kicsit átformálták önmagukat, fegyverekkel lecserélve végtagjaikat, vagy éppen szárnyakat építve húsból és csontokból, valamint kortól függetlenül mindenhol összefuthatunk a város feltűnéséért felelős szekta tagjaival.

Multiplayerről nincs szó, mivel egyjátékos módra akarják kihegyezni a programot, egy esetleges demóról pedig semmit nem lehet még tudni. A játék hamarosan alfa állapotba kerül, megjelenés pedig év végén várható

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)