Hirdetés

Óriási bejelentésre számíthatunk május végén!

|

Legalábbis ezt ígéri a GamesMaster, melynek címlapján május végén egy szerintük világmegváltó játék fog bemutatkozni a nagyérdeműnek.

Hirdetés

Olyan játékok bűvöletében, mint az elmúlt hetekben temérdek információt felvonultató Crysis 3, Black Ops 2 és Max Payne 3, az ember hajlamos elfelejteni, hogy érhetik meglepetések.

Pontosan ehhez hasonló, derült égből villámcsapásként érkező bejelentést szeretne eszközölni a brit GamesMaster névre hallgató játékmagazin és ígéri, hogy a május 22-én debütáló címlap láttán hatalmasat nézünk majd.

A fenti képet bocsájtották közzé, melyen egy - feltehetőleg - M18-as füstgránát szerepel kibiztosított módban és a füstön elterpeszkedő felirat nem mást ígér, mint egy "Hatalmas világújdonságot". Vajon mit jelenthetnek be a GamesMaster címlapján? A körítésből ítélve talán egy újabb shooterről van szó? Május 22-én kiderül...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)