Hirdetés

Óriási frissítéssel ünnepli hetedik születésnapját a No Man's Sky

|

Két héttel a Starfield előtt megérkezett a No Man's Sky Echoes, aki űrbeli kalandokra vágyik, akár ezzel is elütheti az időt.

Hirdetés

Nem volt teljesen alaptalan, amikor az első trailerek láttán sokan a No Man's Sky-hoz hasonlítgatták a Bethesda új szerepjátékát - mi is felfedeztük a hasonlóságot, ezért tettük fel a listánkra, 9 olyan játék mellé, amivel ki lehet tölteni a Starfield megjelenéséig hátralévő időt.

Nem csak ezért érdemes ugyanakkor ismét elővenni a Hello Games hetedik szülinapját augusztusban ünneplő játékát, hanem azért is, mert az Echoes frissítéssel érkezett új tartalmak nagyon érdekesnek hangzanak.

Hirdetés

Az idei legnagyobb frissítés egy vadonatúj, robotokból álló fajt hoz, az ő történetüket több órányi küldetéssel ismerhetjük meg, és akár saját robotavatárt is létrehozhatunk.

Fejlődött az űrharc is, kalózok támadnak majd a flottákra, amiket megvédhetünk, ha szembe merünk szállni az erős gonoszokkal - lehet a hatalmas űrhajóra berepülni, és az árkokban lövöldözni. A fegyvereket kutatni lehet, kereskedni velük, és szétszedni, illetve egy bot és egy új Atlas fegyver is bekerül a felhozatalba egyebek mellett.

Aki PlayStation VR2-vel játszik, jobb minőségben élvezheti a kalandozást, a játék jobban kihasználja a headsetet.

Minden további infó (bőven van még) a hivatalos oldalon olvasható, a frissítés pedig ingyen letölthető a játékhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)