Hirdetés

Óriási siker lett a Diablo IV bétája, megdöntötte a sorozat rekordját

|

A Blizzard örömmel számolt be arról, hogy a játékosok 62 millió órányit játszottak együttvéve.

Hirdetés

Kell még várnunk néhány hónapot a Diablo IV június 6-án esedékes megjelenéséig, viszont az elmúlt egy hónapban többször is alkalmunk nyílt kipróbálni a játékot - először csak az előrendelők, de a hétvégén mindenki más is feltérképezhette a játék területének egy kis részét.

A Blizzard összegezte a számokat, és közzétett néhány érdekes adatot, amik megmutatják, hogy a franchise iránti érdeklődés még mindig egészen magas, nem vert oda neki a Diablo Immortal vegyes fogadtatása.

Hirdetés

A játékosok 61,6 millió órányit játszottak a két béta hétvége során (amivel ez lett a valaha volt legnépszerűbb Diablo-bétateszt), és 46,9 milliószor haltak meg, de ezt kompenzálandó 29,3 milliárd szörnnyel végeztek. A legnépszerűbb kaszt a Sorcerer és a Necromancer voltak. Ashavát 107 426 alkalommal sikerült kinyírni, és hozzátették apró betűkkel, hogy egyszer valaki kis híján egyedül végzett vele, de mint arról mi is beszámoltunk, ez végül nem jött össze. A boss egyébként 10 millió játékossal végzett.

Aki esetleg annyira rácsúszott a bétára, hogy nem bírja ki június 6-áig, előrendelőként már négy nappal korábban elkezdhet játszani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)