Hirdetés

Origin - itt az újabb ingyen játék

|

Az Electronic Arts megint ajándékoz, ma is egy legendás játék vált ingyenessé az Origin On the House akciójának keretében.

Hirdetés

Reméljük nem felejtettétek el, hogy az Electronic Arts időnként ajándékba ad egy-egy ingyen játékot. 

Az EA reméli a legjobban, de megint nem lesz mindenki elégedett. Az On the House promócióban mától az Ultima VIII: Pagan Gold Edition ingyenes, ami 1994-ben jelent meg, és az a Richard Garriott készítette, aki egyébként pont az Ultima sorozattal vált ismertté, de később dolgozott a Lineage és a City of Heroes/City of Villains játékokon is. A játék maga egy izometrikus szerepjáték, ami egy „érett” történettel, a korábbi részeknél több akcióval, és a maga idejében jelentősnek számító újításokkal lopta be magát a játékosok szívébe. Innen tölthetitek le, ha kedvet kaptatok hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)