Hirdetés

Nem ad több játékot ingyen az EA?

|

Úgy tűnik, az On the House programnak annyi, de nincs miért szomorkodni.

Hirdetés

2014-ben, a Dead Space-szel indult el az On the House promóció, melynek keretében időszakosan újabb és újabb EA játékokat adhattunk hozzá Origin fiókunkhoz úgy, hogy egy fillért sem kellett fizetnünk értük.

Hirdetés

A dolog rendszertelenül működött, kiszámíthatatlan volt, de mindig örültünk, akár egy Medal of Honort, akár valami múlt évtizedbeli klasszikust kaptunk. Azóta elindult az Origin Access és az EA Access, melyek előfizetői nagyon olcsón nagyon sok játékhoz férhetnek hozzá, illetve jövő héten startol az Origin Access Premier, amivel minden EA-játékot a megjelenés napjától játszhatunk korlátok nélkül. 

Ilyen lehetőségek mellett nem hiányzik majd annyira az On the House, mely a felhasználók jelzése szerint két napja tűnt el az EA oldaláról. A vonatkozó aloldal linkje már az Origin Accessre mutat. Hivatalos közlemény a kiadó részéről nem érkezett, az egyik fórumozó állítása szerint az ügyfélszolgálaton azt mondták, a szolgáltatás jelenleg nem elérhető, ami nem jelenti, hogy nem is lesz soha többé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)