Hirdetés

Őrület a Steamen - Morrowind és Oblivion féláron!

|

Észvesztő lehetőség kínálkozik azok számára, akik még nem kaptak rohamot a Skyrim maratonok miatt - a korábbi The Elder Scrolls epizódok most féláron beszerezhetőek!

Hirdetés

A szokásos hét közepén alkalmazott akciót ezúttal nagyon eltalálta a Steam, ugyanis majd minden The Elder Scrolls cím féláron beszerezhető! Jó hír, hogy az Oblivion és a Morrowind alcímű epizódok is a Game of the Year Edition kiadásban szerepelnek a listán, tovább emelve a "kell nekem" faktort. Az árak a következőképpen alakulnak:

- The Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition - 19.99 helyett 9.99 euró

- The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition - 19.99 helyett 9.99 euró (tartalma: teljes játék + Knights of the Nine és Shivering Isles kiegészítők)

- The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition Deluxe - 24.99 helyett 12.49 euró (tartalma: teljes játék + Knights of the Nine és Shivering Isles + Fighter's Stronghold, Spell Tome Treasure, Vile Lair, Mehrune Razor kiegészítők)

Érdemes minél előbb élni a lehetőséggel, ugyanis hamarosan lejár az akció!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)