Hirdetés

Osiris: New Dawn - ha csalódtál a No Man's Sky-ban, nézd meg ezt!

|

Korai hozzáféréssel elérhetővé vált egy űrszimulátor, ami már most többet kínál, mint amit a No Man's Sky nyújtani tudott.

Hirdetés

A két fejlesztő alkotta Fenix Fire játéka természetesen nem azért született meg, hogy a Hello Gamesének közvetlen konkurenciája legyen, vagy megmutassa, hogyan lehet jobban csinálni. Az Osiris: New Dawn, bár sok elemében hasonlít, többet kínál. 

A játékban a nem túl távoli jövőben járunk, az emberiség még épphogy csak elkezdte bejárni az űrt. A bolygók meghódításáért egyrészt az ENSZ, másrészt a kalózokhoz hasonló Kívülállók (Outlanders) küzdenek. A játékosok egy sivatagos bolygón vadászhatnak nyersanyagra, építhetnek bázist és űrhajót, harcolhatnak mindenféle lényekkel, és ha elég időt töltöttek mindezzel, nekivághatnak az űrnek. Különböző kasztok közül választhatunk, számos földi járművet vezethetünk, és űrsétára is indulhatunk. A legfontosabb, hogy többjátékos mód is helyet kapott benne. 

Az Osiris: New Dawn most még csak PC-re elérhető, de a tervek szerint jövőre konzolokra is megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)