Hirdetés

Összefog John Romero és a Square Enix?

|

Legyen miről hétfő reggel filozofálni: John Romero a Square Enix főhadiszállásán járt.

Hirdetés

No kérem, ez még akár érdekes is lehet, sőt akár jó is, legalábbis számunkra. John Romero neve talán ismerősen cseng néhányatoknak és nem véletlenül A programozó anno az id Software berkeiben alapozta meg - mára kissé megtépázott - hírnevét. A Doom után Warren Spectorral az Ion Stormot erősítette, majd néhány csúfos bukás után a mobilpiacot próbálja meghódítani kis stúdiójával. A legújabb hírek szerint most éppen a Square Enix kapuján kopogtat, de a miért itt a nagy kérdés. A jelenlegi profilja is érdekes lehet a Square számára, hiszen a mobilpiac most eléggé fut, és a Loot Drop (Romero stúdiója) ebben a szegmensben jól jöhet.

Ami viszont jobban piszkálja az ember fantáziáját, az a tény, hogy a Square egy rakás régi Eidos licenc birtokosa, mint például a Daikatana, vagy az Anachronox. Mindkét játék Romero keze munkáját dicséri(?), de simán elképzelhető, hogy feltámad hamvaiból valamelyik. Romero sejtelmesen annyit közölt csak, hogy látogatása a Square Enix kaliforniai irodájában nem udvariasságból történt, szigorúan üzleti alapon fáradt be. Tessék találgatni bátran, netalán véleményt formálni, ti vártok valamit ettől?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)