Hirdetés

Ősszel érkezhet az Epic Mickey 2

|

Egyre szaporodnak a jelek, amelyek arra utalnak, hogy az Epic Mickey több lehet egynyári élménynél.

Hirdetés

A Disney médiabirodalom kirándulása a videojátékok területén nem tartozik a cég sikertörténetei közé. Saját stúdiói közül mára csak alig néhány maradt életben, mint például az a Junction Point, amit Warren Spector, a Deus Ex szülőatyja vezet.



A '90-es évek alatt, illetve a 2000-es évek első felében még félistenként tisztelt dizájner az Ion Storm 2005-ös bezárását követően alapította a Junction Point Studiost, melynek tervei között Deus Ex-szerű hibrid, fantasy szerepjáték és egy bejelentett akciójáték (Ninja Gold) is szerepelt a Disney felbukkanásáig.
A felvásárlás után Warren Spector és kompániája egy érdekes, picit sötétebb tónusú, ám mégiscsak családbarátnak mondható játék fejlesztésére kapott felhatalmazást.



Az Epic Mickey nem robbantott úgy kasszát, mint a Nintendo saját fejlesztésű címei szoktak, ám a Wii-re kiadott játékból így is millión felül adtak el, ami a jelek szerint elég lehet a folytatáshoz, amiről már korábban is pletykák kaptak szárnyra. A legújabb "bizonyíték" egy állítólagos online hírlevél a Disneytől, ami megerősíti, hogy az Epic Mickey 2 2012 őszén érkezik Xbox 360, PlayStation 3 és Nintendo Wii platformokra kétfős, osztott képernyős kooperatív móddal felvértezve. Ha minden igaz, Mikey mellett Oswald, a nyúl lesz a másik irányítható karakter.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)