Hirdetés

Ősszel jön az új Transformers játék

|

A Transformers: Battlegrounds nem egy hátulnézetes akciójáték lesz, de még nem teljesen tiszta, hogyan fog majd működni.

Hirdetés

Már öt éve nem kaptunk nem mobilos Transformers játékot, de az Outright Games kiadó és a viszonylag ismeretlen Coatsink fejlesztőcsapat előállt egy ötlettel, amire a Hasbro is áldását adta. A Transformers: Battlegrounds október 23-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamint Switchre, és mindenki nagy meglepetésére az autobotok fognak benne összecsapni az álcákkal.

Hirdetés

Mi ezúttal egy parancsnok szerepét tölthetjük be, akinek az a feladata, hogy összeállítson egy csapatot, majd Central Citytől Cybertronig harcoljon az ellenséggel. Ebből, valamint az alábbi rövid ízelítőből sejthető, hogy valami stratégiai akciójátékszerűségre számíthatunk, és mint az Outright minden játékánál, úgy itt is fontos volt, hogy az egész család élvezhesse. Lesz benne egyjátékos mód és többjátékos lehetőségek is, de ezeket sem részletezték még.

Valószínűleg a következő napokban, hetekben hallani fogunk róla, egyelőre írjátok meg, hogy az eddig látottak alapján hogy tetszik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)