Hirdetés

Ősszel zsebre vághatjuk a Call of Duty-t

|

A világ első számú FPS franchise-a még az idén tiszteletét teszi a Sony marokkonzolján.

Hirdetés

Tombol a Call of Duty-láz a napokban köszönhetően egyrészt az ingyenes Modern Warfare 3 multiplayer hétvégének a Steamen, másfelől pedig a Black Ops 2 egyre közelebbinek tűnő leleplezésének.



De hogy a cseresznyét is feltegyük a tortát vastagon borító tejszínhabra, elárulhatjuk, hogy még az ősz folyamán napvilágot lát egy Call of Duty epizód PS Vitán is. A hírt a Sony PlayStation üzletágának egyik alelnöke, Guy Longworth osztotta meg velünk. Arról ugyan nem szól a fáma, hogy egy korábbi rész portja, netán az idén érkező Black Ops 2 átirata, vagy egy teljesen új játék debütál majd a bivalyerős marokkonzolon, már most borítékolhatjuk, hogy megjelenése jótékony hatással lesz a Vita eladásaira is.
A fejlesztést minden bizonnyal a Treyarch végzi, ha már tavaly olyan álláshirdetést adott fel, amiben egy sikeres franchise új konzolra való átültetéséhez keresett munkatársakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)