Hirdetés

Összeolvasztják a World of Warcraft ritkábban látogatott szervereit

|

A fejlesztők szerint a WoW igazi esszenciáját a közösségek és a működő mikrogazdaságok adják, amihez jól benépesített területekre van szükség.

Hirdetés

A World of Warcraft játékosbázisában valószínűleg hamarosan fellendülés várható, hiszen a készülő Shadowlands kiegészítőre jó eséllyel visszalátogatnak, akik már ráuntak a Battle for Azertoh vagy éppen a Classic tartalmaira. A Blizzard viszont addig sem szeretné, hogy csorbuljon az élmény, ezért hamarosan összeolvasztja az alacsony látogatottságú realmeket.

Hirdetés

A WoW ugyan rendelkezik cross-realm támogatással, de a fejlesztők szerint a játékélmény még mindig nagyban függ attól, hogy melyik realmet választjuk. Egy átfogó felmérés után a Blizzard úgy döntött, hogy az elkövetkezendő 2-3 hónap folyamán a ritkábban látogatott instance-okat becsatornázza olyanokba, melyeken továbbra is sokan játszanak.

"A klánod történetétől kezdve a körülötted lévő gazdaság működéséig, egy népes realm sokkal több lehetőséget képes nyújtani, és évek teltek már el azóta, hogy utoljára összekapcsoltunk volna néhányat."

Senkinek nem kell aggódnia amiatt, hogy bármilyen hátránya származik ebből, ugyanis a Blizzard szerint az egész folyamat észrevétlenül zajlik majd. A változtatásokat az egyébként is szükségek szerverkarbantartások alatt végzik el, de hogy mikor melyik válik elérhetetlenné, azt időben a játékosok tudtára adják majd. Hogy egészen pontosan hány fő alatt számít ritkán lakottnak egy realm, az nem árulta el a fejlesztőcsapat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)