Hirdetés

Őszi MondoCon - Indul a visszaszámlálás

|

Az anime- és képregényhősök békésen megférnek a legújabb és legizgalmasabb videojátékosokkal a Hungexpón. Buli, eSport és elmaradhatatlan cosplayer lányok egy helyen.

Hirdetés

A mangás és gamer programokkal visszatérő rendezvény ma már nem csupán az ország legnagyobb animés eseménye, hanem a videojátékos szubkultúrában is egyre nagyobb jelentőséggel bíró rendezvény, ahol a különböző platformokon a legfrissebb, sokszor még megjelenés előtt álló játékokat is ki lehet próbálni.



A rendezvény hagyományosan a Mondo Magazin és az Animax tévécsatorna szervezésében kel életre, a különféle szubkultúrák rajongói pedig kedvükre vásárolhatnak, nézhetnek bele a kiállított animékbe és mangákba, próbálhatják ki a legújabb játékokat is ismerkedhetnek hasonló érdeklődésű fiatalokkal.
A Hungexpo három pavilonját elfoglaló Mondocon játékos szekciója a Fogadó épületében lesz megtalálható. A számtalan kiállított játék kipróbálása mellett nevezhettek is a különféle versenyekre. Szombaton a verekedős játékok hívei Tekken, Mortal Kombat és Marvel vs Capcom összecsapásokra készülhetnek, míg a ritmusjátékok rajongói a Just Dance 1 és 2 segítségével mérethetik meg magukat.



A helyszínen kipróbálható lesz az Electronic Arts hamarosan megjelenő nagyágyúja, a Battlefield 3 kooperatív játékmódja, a klasszikus kompetitív lövöldözésre vágyók pedig az ASUS csúcskonfigurációján tesztelhetik le a sikervárományos FPS PC-s multiját. A standot felkereső játékosok egyedi Battlefield ajándékokat nyerhetnek.
Természetesen gondoltak a szervezők az erőszakot elutasító játékosokra is, ezért ők a Sims 3 legújabb kiegészítőjével (Házi Kedvenc) üthetik el az időt, a nap végén pedig Sims 3 ajándékcsomagokat nyerhetnek.



Végül, de nem utolsósorban meg kell említenünk, a most már hagyománynak számító MondoCon Live Invitational StarCraft 2 bajnokságot. A meghívásos versenyen az ország legjobb játékosai közül nyolcan mérkőznek meg az 50,000 forintos díjalapért.
További információk a rendezvény honlapján érhetők el: www.mondocon.hu
A rendezvény helyszíne és időpontja: Hungexpo, 2011. október 8. 10:00-22:00 és október 9. 10:00-20:00.



FIGYELEM!
Aki szeretné megnyerni a 3 belépő egyikét, az csatlakozzon sebesen a GameStar Facebook csoportjához ha eddig még nem tett volna így, majd a linkelt bejegyzéshez írja oda, hogy melyik régóta várt EA-játék lesz kipróbálható a MondoConon.
Sorsolás még ma 18:00-kor!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)